Brasserie Anjou
Reštaurácia Brasserie Anjou Vás na prvý pohľad zaujme svojim pôvabným interiérom a gastronómiou na špičkovej úrovni. Ponúka najčerstvejšie sezónne produkty, možnosť sledovať kuchárov pri príprave jedla vďaka otvorenej kuchyni a príjemné posedenie v štýlovej zimnej záhrade, ktorá je v lete doplnená o letnú terasu na námestí Eurovea.
Naštartujte svoj deň zdravými lifestylovými raňajkami. Je už len na Vás, či si vyberiete ľahké raňajky so šálkou kávy alebo si vychutnáte bohatý raňajkový bufet. Dokonca si môžete vybrať bezlepkové alebo bezlaktózové varianty. Najlepšie raňajky na Dunaji môžete zažiť pondelok-piatok od 6:30 do 11:00 a v sobotu, nedeľu alebo vo sviatok od 7:00 - 11:00.
Každý pracovný deň od 12:00 do 15:00 môžete využiť obedové menu Business Lunch , vhodné tak na pracovný obed s obchodnými partnermi ako aj rýchly obed s kolegami a priateľmi. Tajomstvo kuchyne šéfkuchára Tomáša Opletala spočíva v používaní kvalitných a čerstvých surovín a ich kreatívnom spracovaní.
Viac informácií nájdete na www.sheratonbratislava.sk